Nieuws & acties

[widget_cah_news_18]

Cachet
Cachet

De nieuwe collecties gordijnstoffen 2019 van Holland Haag, Catch en Cachet zijn binnen. Deze stoffen hebben een natuurlijke linnen-of katoenlook met een mix van synthetische garens. Je hebt de keuze uit een breed kleurenpalet. Bijvoorbeeld de trendy kleuren: poederroze en olijfgroen. Te maken op wave, dubbele plooi of enkele plooi.
Lees meer »

 
Marmoleum

Forbo vloeren hebben een sterke beschermende finish die schoonmaak en onderhoud eenvoudig maakt. Stofwissen is een snelle en eenvoudige manier om de vloer stofvrij te maken. Het vloeroppervlak wordt beschermd door het aanbrengen van een Monel film. Deze film zorgt voor minder aanhechting van vuil en wordt verwijderd bij de volgende reiniging. Bij regelmatig gebruik van            Forbo Monel blijft het oorspronkelijke uiterlijk van de vloer behouden.
Lees meer »

Marmoleum
 
WOCA Natuurzeep
WOCA Natuurzeep

WOCA Natuurzeep wordt gebruikt voor de regelmatige reiniging en bescherming van alle hout in huis. Natuurzeep is verkrijgbaar in naturel, wit, extra wit, grijs en zwart. Een schoonmaakbeurt met Natuurzeep verwijdert het vuil van het hout en de kokos- en soya vetten in de zeep zorgen voor een beschermende slijtlaag. Daarom is Natuurzeep zowel reinigend als verzorgend. 
Lees meer »

 
WOCA Intensief reiniger

WOCA Intensief reiniger wordt gebruikt voor de grondige reiniging van houtoppervlakken in huis, zoals meubels, panelen, etc..Intensief reiniger wordt ook gebruikt vóór een basisbehandeling met olie of zeep en na een loogbehandeling. Intensiefreiniger heeft een sterk ontvettende werking en lost o.a. oude zeeplagen, vet en vuil op. Beschermende olielagen worden niet aangetast
Lees meer »

WOCA Intensief reiniger
 

  • Raamdecoratie In ons huis is raamdecoratie een belangrijk onderdeel.
  • Vloeren Tapijt, vinyl, pvc of laminaat, je vindt het allemaal bij Colors@Home Ren? in Dronten.
  • Behang Behang is er in zoveel kleuren en soorten dat je bijna niet weet waar je moet beginnen! Gelukkig kennen wij onze collecties en kunnen wij perfect adv..
  • Gordijnen Vitrages, overgordijnen of liever inbetweens? Wat is jouw favoriete gordijntype? Een ding is zeker: wat je ook zoekt Bij vind je het gordijn dat ..
  • Horren Wil je in de zomer insecten buiten houden, dan is een hor onmisbaar.
  • Buitenzonwering Screens, markiezen, rolluiken, knikarmschermen, er zijn zoveel verschillende manieren om de zon buiten te houden dat je bijna niet weet waar..
  • Maatwerk is de maatstaf bij Colors@Home, niets is standaard. Raamdecoratie, verf, behang, gordijnen en vloeren kun je daarom altijd naar eigen wens samenstellen.
  • Interieuradvies geven wij in de winkel, maar ook bij jou thuis! Onze winkels hebben stylisten en specialisten in dienst die op de hoogte zijn van de laatste trends en die onze producten van binnen en buiten kennen.
  • Meetservice van Omdat wij graag willen garanderen dat de producten die wij leveren perfect in jouw huis passen, komen we van tevoren altijd graag even langs ..
  • De service van ! Service staat bij ons hoog in het vaandel.

Deze winkel is aangesloten bij Colors@Home.